NEEM DE CONTROLE

BELEEF DE GHOST

Ghost

Compromisloos, buitengewoon: Innovatieve technologie en ongeëvenaarde autobouwkunde maken van rijden met de Ghost een intuïtieve ervaring. Volkomen moeiteloos Elk kleinste detail ademt pure eenvoud en elegantie, zodat u zich een aangename weg kunt banen temidden van een steeds veranderende wereld.

Laat u inspireren

Gecreëerd door ons team van designspecialisten brengt deze unieke collectie van Rolls-Royce Ghosts een selectie van onze meest verfijnde beschikbare ontwerpen.

Bespoke

Een Rolls-Royce koopt men niet zomaar, hij wordt speciaal voor u gemaakt. Zoals een uniek kunstwerk of een luxe zeilboot. De mogelijkheden voor personalisatie zijn zo goed als eindeloos.

Pre-Owned

De aankoop van een Rolls-Royce, met zijn combinatie van visionaire technologie en manueel vakmanschap, moet een uitzonderlijke ervaring zijn. Hoe oud hij ook is.

CONFIGUREREN
LAAT U INSPIREREN

Gemoedsrust

Een Rolls-Royce bezitten is een zorgeloos plezier dat nog wordt vergemakkelijkt door het hoge niveau van na-service waarop u recht hebt. Wij bieden ondersteuning en advies over elk facet van uw wagen alsook een compleet dienstenpack voor eigenaars gedurende 4 jaar, inclusief waarborg, service en wegbijstand.

Service

Wanneer u zich een nieuwe Rolls-Royce aanschaft, zijn de service en het onderhoud gedurende de eerste vier jaar gedekt door ons dienstenpack, onafhankelijk van het aantal kilometers dat u rijdt.

Onderhoud

Elke nieuwe Rolls-Royce wordt beschermd door een waarborg met onbeperkt aantal kilometers gedurende 4 jaar waarmee u bescherming geniet tegen bijna alles.

Financiële Diensten

Een Rolls-Royce kopen is een unieke belevenis. Rolls-Royce Motor Cars Financiële Diensten hanteert dezelfde filosofie via een brede waaier van financiële opties op maat van uw persoonlijke behoeften.

PERSONALISEREN

VERKENNEN